Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

20 Ιουνίου 2010

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας - Δ.Γαλάνης: «Δίνουμε έμφαση σε λεπτομέρειες που δεν μπορούμε να εστιάσουμε μέσα στη χρονιά».

Για έναν ακόμη μήνα θα συνεχίζονται οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου. Διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, αλλά αυτό που «αιωρείται» είναι το πότε θα τελειώσει το πολυπόθητο κλειστό στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, έτσι ώστε να καλύπτει και τις νέες απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν όχι μόνο από την άνοδο της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και από την πληθώρα των νέων που ασχολούνται με το μπάσκετ, είτε συλλογικά, είτε ατομικά.
Μετά τη χθεσινή προπόνηση, οι τεχνικοί της ομάδας με τις δηλώσεις τους στον τύπο, απεικονίζουν την επικρατούσα κατάσταση. Αναλυτικά είπαν:
Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Βρισκόμαστε...

Νέο ποδοσφαιρικό blog: www.46footballnews.blogspot.com

Mιας και έχουμε...mundial,να στείλουμε συγχαρητήρια στο καινούριο ποδοσφαιρικό blog της πόλης μας που το διαχειρίζεται ο Βασίλης Χατζηδίμπας ,και έχει ως στόχο την ενημέρωση σας για τα ποδοσφαιρικά νέα όλου του κόσμου!

19 Ιουνίου 2010

Βαγγέλης Γκέρος: "Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις"

Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του Βαγγέλη Γκέρου με τον Πιερικό Αρχέλαο.Ο center του συγκροτήματος,που αγαπήθηκε από τον κόσμο της Κατερίνης,θα συνεχίσει αλλού την μπασκετική του καριέρα,και όπως είπε,φεύγει από την κατερινιώτικη ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις.Επίσης,δήλωσε: