Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

1 Σεπτεμβρίου 2010

Με 84-47 έχασε ο Πιερικός Αρχέλαος από τον Άρη Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη με τον ιστορικό Άρη, τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, έγινε το πρώτο φιλικό παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου. Μετά από πολλά χρόνια ο Πιερικός Αρχέλαος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, όπως «μεγάλοι» θα είναι από δω και πέρα και οι αντίπαλοί του.
Η κατερινιώτικη  ομάδα αγωνίσθηκε και με δύο νέους ακόμη παίκτες, τους 15χρονους συμπολίτες μας Θανάση Κοντσέ και Κώστα Φακοπουλίδη, καλαθοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτό αποτελεί δείγμα της πάγιας γραμμής του Πιερικού Αρχελάου για την προώθηση αθλητών που προέρχονται από τα σπλάχνα του.
Όσο για τον αγώνα, τηρουμένων των αναλογιών, το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό, αφού και οι μέρες προετοιμασίας μέχρι τώρα ήταν λίγες, και η ομάδα δεν ήταν πλήρως στελεχωμένη.
Η διακύμανση του σκορ στα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 17-10, 42-16, 65-38, 83-47.
Μετά το φιλικό παιγνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: 
«Πρώτα από όλα ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πρόσκληση. Ήταν πολύ τιμητικό να παίξουμε με μια τόσο ιστορική ομάδα και σίγουρα εμείς μόνο οφέλη αποκομίσαμε από αυτή την αγωνιστική εμπειρία. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται από Δευτέρα και ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προπόνηση και στους πιο δυνατούς ρυθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου