Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

24 Νοεμβρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος - Παγκράτι

Για την Αθήνα …κατηφορίζει το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την προπόνηση,  ο Πιερικός Αρχέλαος όπου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 αντιμετωπίζει την ομάδα του Παγκρατίου. Η αθηναϊκή ομάδα μέχρι τώρα είχε μία νίκη και δύο ήττες. Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου αναμφισβήτητα συνοδεύεται από την αγάπη και τις ευχές των φιλάθλων του για ένα θετικό αποτέλεσμα και αρκετοί είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν από κοντά την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά η δύναμη και το ηθικό της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου είναι τα στοιχεία αυτά που του επιτρέπουν για μία ακόμη …υπέρβαση. Για τον αγώνα, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:

«Το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουμε και έχουμε ροή πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ιστορική ομάδα η οποία παρουσιάζεται με πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Το απέδειξε άλλωστε στο τελευταίο ματς με τον Αμύντα όπου έκανε ένα σπουδαίο διπλό. Ξέρουμε ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να φανούμε αντάξιοι ενός τέτοιου παιγνιδιού».
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:30 στο Κ.Γ.Μετς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου