Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

30 Νοεμβρίου 2010

Τουρνουά μπάσκετ στον Άγιο Σπυρίδωνα

Με τρία τμήματά του από την ακαδημία μπάσκετ ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξένησε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα στο Δήμο Δίου, τα αντίστοιχα των Ίκαρων Σερρών.
Έτσι, πραγματοποιήθηκε ένα ωραίο και πετυχημένο τουρνουά σε μια αναπτυσσόμενη ως προς το μπάσκετ περιοχή και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να το παρακολουθήσουν.
Οι προπονητές των τμημάτων του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Γκοτζαμάνης- αγόρια 1996, Γιάννης Δαμαλής - αγόρια 1999 και Δώρα Ζουγκουρίδου - αγόρια 2000 που αντάλλαξαν αναμνηστικά με τις φιλοξενούμενες ομάδες, δεν δίστασαν να εκφράσουν τόσο την ικανοποίησή τους, όσο και την πρόσκληση προς τους νέους της περιοχής για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από κοντά.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Χρηστίδης, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πραγματικά μια πετυχημένη εκδήλωση και μάλιστα έγινε στα πλαίσια των φιλικών μας σχέσεων με τους Ίκαρους Σερρών. Τα τουρνουά αυτά, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού μας προγράμματος, θα συνεχισθούν και με άλλες ομάδες σύντομα, όπως σύντομα θα πάρουμε μέρος και σε ένα αντίστοιχο του ΠΑΟΚ που θα γίνει στο Παλατάκι στη Θεσσαλονίκη».
Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου, για την άψογη φιλοξενία των ομάδων των ακαδημιών τού συλλόγου μας και των Ίκαρων Σερρών. Η επιτυχία του τουρνουά οφείλεται και στους λειτουργικούς χώρους του νέου αυτού γυμναστηρίου που πρέπει να αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. 
Το κλειστό γυμναστήριο του Άγιου Σπυρίδωνα στο Δήμο Δίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου