Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

3 Μαρτίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος - Κόροιβος Αμαλιάδας: Το Σάββατο στις 18:00 ώρα στο Κλειστό της Κατερίνης

Η νίκη του Πιερικού Αρχελάου στον περασμένο αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας, έφερε όχι μόνο την ομάδα της Κατερίνης στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και τα χαμόγελα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Όπως κάθε Σάββατο απόγευμα, έτσι και αυτό στις 6,00 οι υπέροχοι φίλοι του μπάσκετ της Πιερίας έδωσαν το ραντεβού τους στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, όπου θα γίνει ο αγώνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ομάδα που δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην Α2. Βρίσκεται στην 13η θέση και έτσι προβλέπεται να είναι και πάλι ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό του Σαββάτου. Για να έχει αξία η νίκη που κάναμε το περασμένο Σάββατο στην Καισαριανή, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε σ΄ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και υπομονή. Και όπως πάντα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει, όπως είναι μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου