Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

10 Νοεμβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – ΟΦΗ Δημ. Πόδας: «Θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία σε πρώτη φάση»


Αν η ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου δείξει τον πραγματικό της εαυτό (και μπορεί να το κάνει) στο φιλοξενούμενο ΟΦΗ, θα έχει πραγματικά μια νέα αρχή.

Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Δημήτρη Γαλάνη μπορεί αναμφισβήτητα να συμβάλει σ΄ αυτή. Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει το έμψυχο υλικό της ομάδας που έχει και δυναμική και θέληση.

Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σ΄ αυτόν, έχει το δικό της ρόλο και αυτή τη φορά όλοι υπόσχονται ότι γι΄ αυτόν θα …ανταμειφθεί ανάλογα.

Είναι η έβδομη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και όλα μπορούν να αλλάξουν αρχής γενομένης από το Σάββατο, όπου όλοι έκλεισαν το ραντεβού τους για τις 5,00 το απόγευμα στο παλιό κλειστό μας γυμναστήριο.

Για τον αγώνα, ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου και εκτελών χρέη γενικού αρχηγού, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αλλά ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα φανούμε ανταγωνιστικοί. Θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία σε πρώτη φάση και ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει θερμά και σ΄ αυτό τον αγώνα για να μπορέσει η ομάδα από δω και πέρα να ακολουθήσει μια νέα πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου