Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

21 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤON ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ


Μετά το νικηφόρο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ερμή Λαγκαδα στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Σίμος Ιωακειμίδης έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:  
Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Κατά διαστήματα ήμασταν αρκετά καλοί, κυρίως στον αμυντικό τομέα και στο τέλος μπήκαν κάποια σουτ και μεγάλωσε η διαφορά. Δεν το λέω για να το λέω, η ομάδα είναι στις τελευταίες θέσεις και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Μια ομάδα δεν κρίνεται από μία ή δύο εμφανίσεις, αλλά από τη διάρκεια και τη νοοτροπία της».
Σίμος Ιωακειμίδης - καλαθοσφαιριστής : «Το σημερινό παιγνίδι για μας ήταν εξίσου σημαντικό όσο και το προηγούμενο με τον ΟΦΗ, καθώς ήταν και αυτό εντός έδρας και σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη εβδομάδα και αυτό βγήκε στο παιγνίδι, όπου και εφαρμόσαμε σε πολύ καλό βαθμό την τακτική μας οδηγώντας μας έτσι σε μια πιο εύκολη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν για άλλη μια φορά μαζί μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη  σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου