Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

1 Δεκεμβρίου 2011

Δηλώσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ Άργους


Την ΑΕΚ Άργους φιλοξενεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ο Πιερικός Αρχέλαος. Όπως κάθε αγώνας, έτσι κι΄  αυτός θ΄ αρχίσει  στις 5 μ.μ. και οι φίλαθλοι αναμένεται και πάλι να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις ήταν αυτές που θέλει ο πιερικός μπασκετικός κόσμος που συμμετέχει στο καθιερωμένο «Σαββατιάτικο πανηγύρι», κόντρα στο γενικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε κάθε άκρη της πατρίδας μας.

Οι χαρές αυτές, άσχετα ίσως από τα αποτελέσματα αλλά με ικανοποίηση από τη γενική εικόνα της ομάδας, είναι αυτές που μπορούν να δώσουν μια ζεστασιά που απαλύνει, έστω και για λίγο, τη μιζέρια της εποχή μας.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Νίκος Μποχωρίδης και Γιάννης Σταμπουλής, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης -  προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Η ΑΕΚ Άργους είναι μία ομάδα με αρκετά βαθύ ρόστερ και με παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλές κατηγορίες, όπως οι Μάγλος και Παπαντωνίου. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ΄ αυτό, περιμένουμε τον κόσμο μας να κατακλύσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης».  

Νίκος Μποχωρίδης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Προερχόμαστε από ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε και τώρα που φιλοξενούμε το Άργος και το θεωρούμε, επίσης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε, πράγμα για το οποίο είμαι αισιόδοξος».

Γιάννης Σταμπουλής – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Μετά την καλή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΚ που δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι, συνεχίζουμε με το Άργος και θα προσπαθήσουμε όλοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε στην ομάδα. Περιμένουμε να γίνει και πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου