Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

12 Ιανουαρίου 2012

Δημήτρης Γαλάνης: «Το παιχνίδι χρειάζεται διάρκεια και ψυχική ηρεμία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, καθώς αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη και ψυχισμό για τη νίκη»


Με την ομάδα της Νέας Κηφισιάς αγωνίζεται το Σάββατο, στις 5 μ.μ., στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν βαθμό παραπάνω από την ομάδα της Κατερίνης και έτσι και το παιχνίδι αυτό θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ.

Είναι ένα παιχνίδι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου της Α2 και ο Πιερικός Αρχέλαος θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η συγκομιδή βαθμών όχι μόνο απαιτεί διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους, αλλά και μονόδρομο για να πιο εφικτή η παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία όπου η άνοδος σ΄ αυτή, επιτεύχθηκε πριν ενάμιση χρόνο και ήταν αποτέλεσμα μεγάλων και επίπονων προσπαθειών.  

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με μία νεοφώτιστη ομάδα η οποία όμως έχει τα χαρακτηριστικά ενός έμπειρου συνόλου καθώς αποτελείται από αθλητές οι οποίοι έχουν …φάει με το κουτάλι τις κατηγορίες. Αυτοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα και είναι οι Μοσχοβίτης, Πετροδημόπουλος, Κολώκας, Σιούτης και Νικητάκης. Η Κηφισιά έχει αρχές στο παιχνίδι της και προσπαθεί να παίξει πολύ μοντέρνα. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Το παιχνίδι χρειάζεται διάρκεια και ψυχική ηρεμία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, καθώς αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη και ψυχισμό για τη νίκη».

Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή: «Πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη που κάναμε με τον Αμύντα και σκοπεύουμε να μην τα επαναλάβουμε το Σάββατο. Η Κηφισιά είναι μια "γεμάτη" ομάδα με έμπειρους αθλητές και κυνηγάει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Η ιδιαιτερότητα της κατηγορίας δεν επιτρέπει εντός έδρας απώλειες και είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές μας θα εμφανιστούν με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση για την κατάκτηση της νίκης. Δίπλα μας θέλουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης για να ενισχύσει τις προσπάθειες μας για το ροζ φύλλο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου