Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

26 Ιανουαρίου 2012

Δημήτρης Γαλάνης: «Είχα πει ότι με τέτοιο κόσμο και ιστορία είναι θέμα χρόνου να βρει ο Απόλλων το δρόμο του»


Με τον Απόλλωνα Πατρών, στην Πάτρα, αγωνίζεται το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος. Ο δεύτερος γύρος για την ομάδα της Κατερίνης ξεκινάει με αντίπαλο μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκ των πραγμάτων διεκδικεί την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες δεν πρέπει να πτοούν το έμψυχο δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου, αλλά απλά πρέπει να αποτελέσουν το έναυσμα για μια πιο διεκδικητική αντιμετώπιση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όπως με αυτή στον Αρκαδικό που με τη σθεναρή εμφάνισή της έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα.

Στο παιχνίδι με την Πάτρα στην Κατερίνη τον περασμένο Οκτώβριο, ο Απόλλων είχε κερδίσει με 77-96.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσε τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Όταν πριν από δύο χρόνια συναντηθήκαμε και νικήσαμε μέσα στο «Τόφαλος» είχα πει ότι με τέτοιο κόσμο και ιστορία είναι θέμα χρόνου νε βρει ο Απόλλων το δρόμο του. Μια ομάδα με παίκτες που έχουν θητεύσει χρόνια στην Α1, τρεις  κοινοτικούς, έναν πολύ καλό προπονητή, πολύ κόσμο δίπλα της και μια σοβαρή οργάνωση, σίγουρα δημιουργεί δυναμική. Γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου