Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

3 Μαρτίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος - Παγκράτι | 72 - 71 | (03/03/2012)

Ακόμα μία νίκη έβαλε στην "τσέπη" του ο Πιερικός Αρχέλαος όπου με τελικό σκορ 72-71 "κατέστρεψε" ακόμα πιο πολύ την κακή πορεία του Παγκρατίου αφού πολλοί παίκτες,με το γεγονός ότι δεν πληρώνονται,έκαναν "αποχή" από τις προπονήσεις αλλά, και από τον σημερινό αγώνα.

Η νίκη κρίθηκε για 3η φορά (μία φορά με την Δόξα Λευκάδας,με τον ΟΦΗ και μία η σημερίνη) από τον "ήρωα" μας,Κώστα Μπεχλιβάνη,όπου 2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με σκορ 70-71 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας,πέτυχε ένα δύσκολο δίποντο υπό πίεση και σε σχέση με το Παγκράτι που "πάγωσε", οι φίλαθλοι της Κατερίνης είχαν ξεσηκωθεί και χειροκροτούσαν με την καρδιά τους αυτόν τον σπουδαίο παίκτη.

Δύσκολο παραμένει παρόλα αυτά το τρένο της παραμονής στην Α2' αφού ο Πιερικός Αρχέλαος παραμένει στην 13η θέση της βαθμολογίας.Για να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να κερδιθούν όλα τα εντός και να πετύχουμε τουλάχιστον ένα διπλό.Λένε επίσης ότι: "Η ελπίδα πεθαίνει παντα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ"

Επόμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο,όπου η κατερινιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει τον τοπικό ΟΦΗ,θα είναι σίγουρα δύσκολη με μία ποιοτική ομάδα (προέρχεται από σημερινή ήττα από τον Ερμή μεσ' τον Λαγκαδά) που όλο και βυθίζεται στον βαθμολογικό πίνακα. Προβλέπεται ένα δυνατό ματς με πολύ ένταση και ενδιαφέρον.

Στο παιχνίδι διαιτητές ήταν οι κ.κ. Πουρσανίδης Γ., Δεληγιαννίδης και Πολυχρονιάδης. 

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 45-32, 56-52, 72-71. 

Οι συνθέσεις:  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Μποχωρίδης 6 (2), Μπεχλιβάνης 16 (2), Παπαδόπουλος, Πανάρας, Δαμαλής 9 (1), Μπουρδάνος 7 (1), Σταμπουλής 4, Μάρτζος 19 (2), Φουτσιτζής 2, Μαρμαρινός 9.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Μακρής 15 (2), Αντωνάκης 6, Ράπτης 21, Δημακός 11(1), Κουτρούλιας, Σιγκούνας 11, Βεσκούκης 7.

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΙΟΓΑ?ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ?ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ 2010-11 ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΡΙΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α 2!ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΛΑΚΕΤΕΣ!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΤΕΡΜΠΙ.ΡΕ ΓΑΛΑΝΗ ΓΡΑΨΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΕΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή