Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

8 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Γαλάνης: «Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις»

Με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος. Το παιχνίδι θα γίνει στις 5 μ.μ. στο «Βαρδινογιάννειο» κλειστό γυμναστήριο και τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα εκεί, αφού για την ομάδα της Κατερίνης η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό.
 Παρά τις ελλείψεις από τους τραυματισμένους αθλητές, στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας επικρατεί μια άριστη ατμόσφαιρα που επιτρέπει και προτρέπει την επιδίωξη για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
 Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής – αρχηγός Κώστας Μπεχλιβάνης,  δήλωσαν τα εξής:
 Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με μια ομάδα η όποια παρότι έχασε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ, έναν ελπιδοφόρο προπονητή και εκπροσωπεί μια ευρύτερη περιοχή με πολύ κόσμο. Εμείς ζούμε με τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου, ο μόνος τρόπος να παρέμβουμε στο μέλλον είναι η καλή προπόνηση και η ενότητα. Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις». 
Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής: «Στο σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με μια πολύ καλή έδρα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα για να έχουμε πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω με τους δύο βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου