Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

22 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΝΤ - Πιερικός Αρχέλαος: Την Κυριακή (25/11/2012) στις 5μμ

Με το ρεπό της περασμένης Κυριακής, ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη την ομάδα της ΜΕΝΤ.
Είναι παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και στην προετοιμασία για την αναμέτρηση, μετά και τη νίκη στην Κατερίνη, κυρίαρχο στοιχείο είναι το χαρούμενο  και νεανικό κλίμα, καθώς και η αποφασιστικότητα.
Χάρη σ΄ αυτή και στο πείσμα, που σε συνάρτηση με την αγάπη του υπέροχου φίλαθλου κόσμου, είναι εφικτά τα θετικά αποτελέσματα.
Θα είναι και πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού και η ΜΕΝΤ συμμετέχει με αξιώσεις σ΄ αυτό το πρωτάθλημα.
Η φετινή νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από αθλητές που ξεκίνησαν από το «φυτώριό» του, την ακαδημία του, δίνει στο φίλαθλο κόσμο ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι αγκαλιάζει με ξεχωριστή χαρά τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.
Οι καλαθοσφαιριστές Γ. Ασημάκης, Χρ. Γκαβανόπουλος, Αχ. Γραβάνης, Απ. Δεληγεώργης, Χ. Καραΐσκος, Αθ. Κοντσές, Ν. Ψωμάς - Λυμπάρης, Ν. Μάρουσιτς, Μ. Σακελλαρίου, Ι. Σταυριανίδης, Ευστ. Ταμουρίδης. Γ. Τσαλμπούρης και Κ. Φακοπουλίδης, ο προπονητής Στέργιος Καλύβας και ο βοηθός του Χρήστος Ξηρομερίτης, στις καθημερινές προπονήσεις που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την όσο το δυνατό καλύτερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, δηλώνουν όλοι ανεξαίρετα ότι δεν θα διαψεύσουν τις προσδοκίες αυτών που είναι κοντά στο σύλλογο.
Τέλος, διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου