Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

10 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ.

Τον Ιωνικό Ιωνίας Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ο Πιερικός Αρχέλαος αυτή την Κυριακή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.
Μια ομάδα που έχει δυναμική στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και θα διεκδικήσει  ένα θετικό αποτέλεσμα με αποφασιστικότητα.
Αποφασιστικότητα όμως διακατέχει και το δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου που με τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας θα αγωνισθεί με πείσμα για τη νίκη.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα, είναι αυτή που αποτελεί όλα τα χρόνια τον κινητήριο μοχλό του Πιερικού Αρχελάου. Φέτος όμως είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, αφού στη ομάδα είναι πολλοί καλαθοσφαιριστές από τα φυτώρια του συλλόγου, την ακαδημία.
Στη διάθεση του προπονητή Στέργιου Καλύβα θα είναι οι εξής παίκτες: Γ. Ασημάκης, Χρ. Γκαβανόπουλος, Αχ. Γραβάνης, Απ. Δεληγεώργης, Χ. Καραΐσκος, Αθ. Κοντσές, Ν. Ψωμάς - Λυμπάρης, Ν. Μάρουσιτς, Μ. Σακελλαρίου, Ι. Σταυριανίδης, Ευστ. Ταμουρίδης. Γ. Τσαλμπούρης και Κ. Φακοπουλίδης.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Καλογερόπουλος και κομισάριος ο κ. Γιαμούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου