Επόμενη αγωνιστική: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (24/03/2013)
*22ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

28 Νοεμβρίου 2012

Η πρώτη προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου με το Λευτέρη Χατζηκυριακίδη


Το νέο προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρη Χατζηκυριακίδη καλωσόρισαν το διοικητικό συμβούλιο και καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Κατερίνη.
Μετά την ολιγόλεπτη συγκέντρωση, ο νέος προπονητής δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά τις οδηγίες του άρχισε την προπόνηση μαζί με το βοηθό του Χρήστο Ξηρομερίτη.
Η εμπειρία του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με τη θητεία του  σε γνωστές ομάδες του βορρά και η έμπρακτη ικανοποιητική φυσική κατάσταση που επικρατεί στο δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου, θα είναι το «όπλο» για τις επόμενες αναμετρήσεις και κύρια της Κυριακής που θα φιλοξενηθεί η ομάδα του Αμαρουσίου.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο νέος κόουτς στην ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το να βρίσκομαι στις τάξεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Πιερικός Αρχέλαος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι, με συνέπεια, καθημερινή προσπάθεια και υγεία πάνω από όλα, να πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής μου, τα Εκπαιδευτήρια «Φρυγανιώτη» και τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κόουτς Θόδωρο Ροδοπούλου, καθώς και την Ακαδημία «Αστέρια» για την ηθική, ψυχολογική και επαγγελματική συμπαράσταση που παρείχαν σε μένα και την οικογένειά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου